Dag weg met Elver

Wat een topdag hebben we gehad met 15 jongeren van Elver in Amsterdam! We begonnen de dag met een treinreis vanuit Arnhem naar Amsterdam. De treinreis was een gezellige start van de dag en een goed moment om weer even aan elkaar te wennen.

Eenmaal in Amsterdam aangekomen, gingen we naar het Nemo. Daar hebben we ons twee uur lang vermaakt met alle wetenschappelijke proefjes en exposities. De grote kettingreactie was natuurlijk een hoogtepunt!

Daarna liepen we langs de grachten en over de wallen naar het stadscentrum. De jongeren hadden wat zakgeld meegekregen om iets leuks te kopen.

Voor het avondeten hadden we gereserveerd bij Café Brakke Grond. De eerste verdieping was voor ons gereserveerd! ️ Het eten was super lekker en de bediening was erg vriendelijk.

Na het eten weer terug naar de trein. De terugreis was een feestje! We hadden al een hele dag met elkaar opgetrokken, dus er was genoeg te kletsen en te lachen.

De jongeren vroegen bij terugkomst gelijk wanneer we weer op pad gaan. Dat komt zeker goed! We gaan binnenkort weer eens wat leuks doen met z’n allen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *